leuk en origineel schoolreisje op Ameland

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Voor een leuk schoolreisje of uitstapje heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op  Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse schoolreisjes voor de lagere schoolklassen of een schoolreis voor het middelbaar onderwijs. Wat is er nu leuker dan een schoolreisje met de boot naar Ameland?

Leuk en uitdagend voor alle leeftijden en niveau’s

De activiteiten tijdens een schoolreisje bij Ameland Adventure zijn heel divers. Op het strand? In de natuur? In de zee of misschien zelfs wel in de lucht? Het zou zomaar kunnen. Afhankelijk van de leeftijd van de groep passen we de activiteiten aan. Uiteraard houden we ook rekening met niveauverschil, zodat het voor alle kinderen leuk en uitdagend blijft.

 

Een schoolreisje met sportactiviteiten

Iedereen weet dat het belangrijk is dat schoolkinderen meer bewegen en actiever worden. Daarom zijn actieve schoolreisjes met sportactiviteiten steeds meer in trek. Bij Ameland Adventure kan de klas bijvoorbeeld leren boogschieten of in teams een potje ultimate frisbee spelen. Een beetje meer gewaagd is powerkiten of blokarten  over het strand. Bijvoorbeeld voor de leerlingen van groep 7 of 8. Beweging krijgen ze volop dit schoolreisje!

 

Een schoolreisje met spelactiviteiten

In bijna al onze activiteiten zit een spelelement verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Ameland of een zeskamp met zes verschillende spellen op het strand of op locatie.  Of het nu gaat om een schoolreisje voor de lagere school of een schoolreisje voor het middelbaar onderwijs. Ameland Adventure maakt er een onvergetelijk schoolreisje van!

 

Onze schoolreisjes mogelijkheden

Bij Ameland Adventure bieden we veel mogelijkheden voor schoolreisjes. Zo is het mogelijk om een losse activiteit te boeken, een van de gewone arrangementen te kiezen of voor een speciaal schoolreis arrangement te kiezen. Wij vinden het erg belangrijk dat schoolkinderen aan leuke en uitdagende buitensportactiviteiten kunnen deelnemen. Wij bieden hiervoor speciale gereduceerde schoolreis arrangementen aan.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF