Branding kajakken

Kajakken in de branding

Niet bang om de golven te trotseren? Dan is branding kajakken zeker iets voor jou. Bij Ameland Adventure leren we je graag de technieken. Branding kajakken in de zee van Ameland is al mogelijk voor groepen vanaf 4 personen. In de zomermaanden en vakanties kun je op bepaalde dagen en tijden ook als individu genieten van deze spectaculaire activiteit.

Kajakken in de zee bij Ameland

Kajakken is geliefd bij jong en oud en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Onder leiding van een gediplomeerde kajakinstructeur leer je de fijne kneepjes van het kajakken. Je krijgt van ons een volledige kajakuitrusting, bestaande uit een wetsuit, helm, zwemvest, kajak en peddel. Daarbij krijgt je natuurlijk een korte instructie over het besturen van de kajak en leren we je de juiste technieken. Dankzij een speciale “sit on top kajak” kun je veilig en gecontroleerd kajakken.

 

Kajakken met een groep

Kajakken is een watersport waarbij je zeker veel plezier zult beleven. Hoewel je alleen in een kajak zit, kun je deze activiteit ook uitstekend doen met een groep. Wij hebben voldoende kajaks tot onze beschikking en bij grote groepen kan er uiteraard afgewisseld worden. Het is ook mogelijk om kajakken en raften te combineren, tegen dezelfde prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BOEK DIRECT

GOed om te weten

Weersomstandigheden: 

Kajakken is een activiteit die bijna altijd door kan gaan. Een beetje golven maakt de activiteit wel spectaculairder! Alleen door onweer kan de activiteit niet doorgaan.

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf mei tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering

Als het kajakken door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 23,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 1 persoon
Minimale leeftijd: 14 jaar.
Extra informatie: Zwemdiploma A vereist. 

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF