GPS tocht

Ontdek het eiland op een unieke manier!

Heb jij zin om iets actiefs te doen en wil je tegelijkertijd wat leren over Waddeneiland Ameland? Tijdens de GPS tocht van Ameland Adventure maak je met behulp van een GPS een unieke tocht over Ameland. Tijdens deze tocht kom je langs diverse bezienswaardigheden, waarover vragen gesteld worden.

GPS tocht op Ameland

Heb jij zin om iets actiefs te doen en wil je tegelijkertijd wat leren over Waddeneiland Ameland? Tijdens de GPS tocht van Ameland Adventure maak je met behulp van een GPS een unieke tocht over Ameland. Tijdens deze tocht kom je langs diverse checkpoints/bezienswaardigheden. Hier wordt jullie kennis op de proef gesteld en moet je vragen beantwoorden.  Aan het einde van de tocht zal gekeken worden welk team de meeste vragen goed beantwoord heeft.

 

Je kunt de tocht lopend of per fiets doen, met de fiets kom je langs de meeste checkpoints. 

 

GPS tocht als groepsactiviteit

De GPS tocht van Ameland Adventure is zeer geschikt als leuke groepsactiviteit. Als groep zullen jullie worden opgedeeld in meerdere teams, die gaan strijden om de winst. Een aanrader voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes of een gezellige familiedag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

GPS tochten zijn altijd mogelijk, al hoewel het niet moet stormen. Dan kijken we of het een ander moment beter is.

Kledingadvies:

Normale kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Gaat de activiteit door met regen?

We zijn zelf niet vies van een beetje regen, de activiteit moet echter wel leuk blijven!

Annulering

Als de GPS tocht door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:

6 - 35 personen: € 8,- p.p.

36 - 150 personen: € 300,- totaal

Duur activiteit:

2 tot 3 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 21% BTW.
Vanaf: 5 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 8 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF