Speciaal voor jou samengesteld

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Bestaat jouw groep uit minimaal 15 personen? Dan kun je ook kiezen voor een arrangement van Ameland Adventure. Hieronder vind je een overzicht van onze leuke arrangementen op Ameland. Heb je iets anders in gedachten of speciale wensen? Leg het gerust aan ons voor, we denken graag mee en doen ons uiterste best om een dagprogramma op maat te maken. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus doen graag een beetje meer! Vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht van onze arrangementen

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF