Surfclub

Woon jij op Ameland en ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ameland Adventure organiseert voor de Amelander jeugd de hele maand Mei en Juni surflessen. Onder leiding van een gecertificeerde instructeur krijg je les en leer je de basis van het golfsurfen.

 • slide

ONTDEK HET GOLFSURFEN OP AMELAND 

Vanaf 29 april zijn de regels van het kabinet versoepeld en dat betekent dat de 'Kids surfclub' geopend mag worden. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar wordt de hele maand mei en juni, elke woensdagmiddag om14.00 uur kids golfsurfen georganiseerd. Onder leiding van een gecertificeerde instructeur ga je leren golfsurfen op de golfen van het westerpad!

 

Algemene preventiemaatregelen omtrent het coronavirus:

 • Alle kinderen met luchtwegklachten moeten thuisblijven.
 • Als een kind of een van de huisgenoten koorts heeft, dan moet iedereen thuisblijven en daarom niet deelnemen aan de surfclub.
 • Omdat het coronavirus met name via druppels maar ook via handen wordt verspreid, zullen algemene hygiënemaatregelen zoals handen wassen, hygiëne bij het bereiden van voedsel en dranken, nies-/hoesthygiëne etc., nuttig zijn om de transmissie te voorkomen en de epidemie te beperken. Deze maatregelen zullen in acht worden genomen tijdens de Kids Surfclub.

Specifiek voor de deelnemer:

 • Bij aanvang van de activiteit ontvangt de deelnemer materiaal dat gedurende de duur van de activiteit persoonsgebonden blijft. Na afloop van iedere dag zullen de wetsuits worden gedesinfecteerd met Dettol.
 • Deelnemers nemen een eigen bidon/fles gevuld met drinken mee.
 • Surfinstructeurs helpen de kinderen niet met omkleden. Als het niet alleen lukt moeten de kinderen elkaar helpen.
 • Het materiaal wordt zo veel mogelijk zelf gedragen. Mocht dit niet lukken dan worden er buddy's/duo's gevormd die gedurende de duur van de activiteit samen blijven.
 • Raak het materiaal van een ander niet aan.
 • De deelnemers spoelen buiten af na de activiteit.
 • Houdt 1,5 meter afstand tot de surfinstructeur(s)
 • Verlaat na de activiteit zo snel mogelijk de accommodatie via de entree. 

BOEK DIRECT

KOSTEN KIDS SURFCLUB

8 - 12 jaar €12,50
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Extra informatie

Zwemdiploma A verplicht.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF