Surfclub

Leer golfsurfen met Ameland AdventurE

Afgelopen jaar zijn we van start gegaan met de Ameland Adventure Surfclub. Veel positieve berichten en het belangrijkste veel nieuwe jeugd die het water op is gegaan om te leren surfen. Dit zetten we dit jaar voort, als lid van de surfclub kan je gratis een surfboard incl. wetsuits huren zodat je zelfstandig het water op kan. Hierdoor kan je voor of na school, of lekker in het weekend naar het strand toe om het water op te gaan met je vrienden. 

 

Voor de leden met een lessenpakket, dit hebben we omgezet naar een strippenkaart. Wat voorheen 10 lessen in één seizoen was is nu een strippenkaart voor 10 les met onbeperkte geldigheid.  Heb je dus nog lessen over van afgelopen jaar dan kan je deze dit jaar gewoon weer gebruiken.

 

  • slide

Surfclub ameland adventure

Nog nooit gesurft?

Voor de mensen die nog nooit gesurft hebben zijn er lessenpakketten beschikbaar gesteld. Er is een pakket van één keer in de week surfles en een pakket voor één keer in de twee weken. Tevens maken we een groepsapp aan voor iedereen in de surfclub. Als de voorspellingen goed zijn geven we dit aan in de surfapp, zo kan jij altijd het water op met je vrienden als de omstandigheden goed zijn!

 

Hoe werkt het?

We hebben voor de surfclub een groepsapp waarin we aangeven wanneer de voorspellingen goed zijn. Voor de leden hebben we een surfpas, dit is enkel voor de materiaal huur (gratis) en voor de mensen met een lessenpakket. Door de surfpas te laten zien, weten we dat je een eilander bent en hierdoor kan je zo snel mogelijk het water op. Om een surfpas te verkrijgen moet je een aanmeldingsformulier invullen en kan je de pas bij ons afhalen.

 

Lessenpakket / Strippenkaart

Als je een lessenpakket hebt kan je met de reguliere lessen mee, hierdoor surf je altijd op je eigen niveau. We bieden namelijk surflessen aan op verschillende niveau's, zie surflessen voor meer informatie. Ook plannen we surfavonden in, als de voorspellingen in de avond goed zijn zullen we dit in de app aangeven, hierbij kan iedereen mee het water op. Voor de lessen geef je dit aan dan kijken we in overleg of dit mogelijk is. 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie
of meld je hier aan voor de surfclub!

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Golfsurfen is een activiteit die golven nodig heeft. Als er te weinig golven staan of als het onweert kan de activiteit niet doorgaan.

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor Amelander jeugd van 8 t/m 26 jaar

(wagenborg bootpas laten zien)

Wanneer:

Vanaf 1 mei 2022 t/m 1 oktober 2022

Gaat de activiteit door met regen?

Mag je zelf weten, je kan hem ook verplaatsen naar een andere dag. 

Annulering

Als het golfsurfen door weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

Informatie surfclub

Gratis surfen:

Surfboard huren: Gratis

Strippenkaart

10 lessen

€ 100,00

 

Inclusief: De surflessen die je bij Ameland Adventure volgt zijn altijd inclusief een surfboard, wetsuit en een instructeur. 
Leeftijd(en): 8 t/m 26 jaar
Extra informatie

Zwemdiploma B verplicht. 

Meld je hier aan voor de surfclub!

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF