Actief personeelsuitje op Ameland

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Ameland Adventure biedt diverse mogelijkheden voor gezellige en actieve bedrijfsuitjes op Waddeneiland Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door sportieve bedrijfsuitjes, groepsuitjes en ook speciale teambuildingactiviteiten. Het strand van Ameland is hierbij een inspirerende omgeving.

Op zoek naar een actief uitje op het strand?

De bedrijfsuitjes die wij organiseren vinden plaats op het strand, in de zee of in de lucht. Benieuwd wat we bedoelen? Kijk maar eens bij raften, blokarten of powerkiten. Ameland Adventure biedt een heel groot assortiment aan leuke activiteiten die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes.

 

Groepsuitjes voor bedrijven

Natuurlijk houden we graag rekening met speciale wensen of opties die jullie graag zouden willen  toevoegen. Alles is bespreekbaar en we denken graag met jullie mee. Eventueel zouden we ook vervoer, overnachting en eten voor jullie kunnen regelen/verzorgen. De pret begint al met de boot naar Ameland toe!

Al onze activiteiten kunnen los worden geboekt, maar we bieden ook diverse leuke arrangementen of combinatie-programma’s.

 

Een bedrijfsuitje met activiteiten op Ameland

Een bedrijfsuitje is een heerlijke manier om even de drukte op het werk te ontvluchten en elkaar op een andere manier beter te leren kennen. Een bedrijfsuitje of teamuitje kan ook een bepaalde doelstelling hebben. Hier kunnen wij naar wens de activiteiten op laten aansluiten.

 

Sportactiviteiten of een dag arrangement

Bij Ameland Adventure kun je kiezen uit een activiteiten programma van een dagdeel of een hele dag. Desgewenst afgesloten met een barbecue op het strand. Dan maakt u er voor uw collega’s en team zeker een onvergetelijk groepsuitje van!

 

Boek nu een bedrijfsuitje vol actie en plezier bij Ameland Adventure!

 

Onze Activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF