Golfsurfen

Maak kennis met golfsurfen!

Voor de eerste kennismaking met golfsurfen kun je een les van anderhalf uur boeken. Hierin wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van het golfsurfen. De surfles bestaat uit een theoriegedeelte van 15 minuten, waarna je onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs je eerste golf gaat surfen! De lessen kunnen in groepsverband plaatsvinden; de groep zal uit maximaal zeven personen per instructeur bestaan.

Vervolgles golfsurfen

Na de eerste kennismaking met het surfen kun je ervoor kiezen om een vervolgles te nemen, het kan zijn dat je hier nog niet aan toe bent en nog liever een keer de introductieles boekt. De introductieles kan je soms wel tot 2 á 3 keer doen voordat je met de vervolgles verder gaat, dit is afhankelijk van uw eigen niveau. Je kan altijd een instructeur vragen om mee te helpen jou niveau in te schatten. 

 

De vervolglessen zijn in 3 niveau's, bekijk de illustratie om jou eigen niveau in te schatten.

 

In de vervolgles(sen) gaan we nog meer oefenen op het water. Je zult leren 'golf lezen' en er zullen meer surftechnieken naar voren komen. Ook deze lessen zullen uiteraard worden gegeven door een gecertificeerd instructeur.

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Bij geen golven, harde wind (windkracht 6+) of onweer gaan de lessen niet door. Gaat de les niet door dan maken we de call uiterlijk 1 uur van te voren. 
Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf mei tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering

Als het golfsurfen door weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Beginner / introductie les € 35,00 p.p.
1,5 uur
vanaf 13 jaar.
Vervolgles

€ 35,00 p.p.

1,5 uur

vanaf 13 jaar

Kids surfles

€ 30,00 p.p.

1,5 uur

vanaf 7 t/m 12 jaar

Surfles pakketten:

- 3 lessenpakket

- 3 lessenpakket kids

- 5 lessenpakket

- 5 lessenpakket kids

 

€ 90,00

€ 75,00

€ 150,00

€ 120,00

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Extra informatie

- Zwemdiploma A verplicht 

- 15 minuten van te voren aanwezig zijn

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF