Archery tag

Archery tag: de nieuwe sensatie in Nederland!

Archery tag is een unieke combinatie van intensiteit en spanning. Deze activiteit doet denken aan trefbal of paintball, maar wordt gespeeld met bogen en pijlen. De pijlen zijn uitgerust met een speciaal gepatenteerde zachte foampunt. In tegenstelling tot bij paintball, loop je met Archery tag geen blauwe plekken op. Kom genieten van dit indrukwekkende spel dat veilig is voor spelers van alle leeftijden!

Archery tag op Ameland

Wij organiseren Archery tag meestal op het strand. Zou je dit spannende spel liever op een andere locatie op Ameland spelen? Dat is ook mogelijk! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Benieuwd hoe Archery tag werkt? We beginnen uiteraard met een korte introductie en uitleg, waarbij je alles leert over deze fantastische activiteit. Lukt het jou om je tegenstanders het vaakst te raken en als winnaar uit de bus te komen?  

 

Archery tag als groepsactiviteit

Archery tag is een activiteit met competitieverband en daardoor erg geschikt als groepsactiviteit. Bij Ameland organiseren wij deze activiteit al voor groepen vanaf 6 personen. Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of familiedag op de planning. Archery tag zal jullie zeker verrassen!

 

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Archery Tag is met alle weersomstandigheden mogelijk. Alleen met veel regen is het minder prettig.

Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Gaat de activiteit door met regen?

We zijn zelf niet vies van een beetje regen, de activiteit moet echter wel leuk blijven!

Annulering

Als het Archery Tag door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dat niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 17,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 21% BTW.
Vanaf:

6 personen. Andere aantallen in overleg.

Waar: Bij onze strandlocatie.  In overleg kan dit ook op locatie.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF