Beach la-crosse

The fastest game on two feet!

Beach la-crosse is een snelle en spectaculaire teamsport van 5 tegen 5 of 7 tegen 7 spelers. Deze sport is in Nederland nog relatief onbekend maar nu vanuit de Verenigde Staten over komen waaien naar Ameland.  De ultieme combinatie van basketbal, voetbal en hockey. La-crosse staat ook wel bekend als ‘the fastest game on two feet’.

Beach la-crosse op Ameland

Het prachtige strand van Ameland leent zich uitstekend voor deze leuke activiteit. La-crosse is een heerlijk spel in competitieverband. Met uitzicht op de duinen en zee, ga jij samen met je team op zoek naar de overwinning. Met wie ga jij de uitdaging aan? 

 

Beach la-crosse als teamsport activiteit

Deze nieuwe en uitdagende strandsport leent zich uitstekend voor teambuilding. Het gaat bij beach la-crosse namelijk niet alleen om hoe sportief je bent, maar ook om inzicht, behendigheid en communicatie. Lijkt het jou leuk om deze sport samen met je vrienden, familie, klasgenoten of collega’s te ontdekken? Kies dan voor beach la-crosse op Ameland!

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 15,00 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 6 personen. Maximaal 24 personen.
Minimale leeftijd: 8 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF