Powerkiten

Leer powerkiten op het strand van Ameland

Ervaar de kracht van de wind met een powerkite op Ameland. Ameland Adventure organiseert deze spectaculaire activiteit op het strand van Ameland. Met een professionele kite vlieger ga jij de uitdaging aan en maak je kennis met de wind op het eiland. Onder leiding van een gediplomeerde kite instructeur leer jij precies hoe je met een powerkite moet omgaan.

Powerkiten op Ameland

Powerkiten bij Ameland Adventure is een onvergetelijke ervaring. Wij hebben moderne kites van verschillende formaten. Heb je geen ervaring? Dan begin je met een kleine kite vlieger om de feeling en het sturen van de kite onder de knie te krijgen. Wanneer je wilt, kun je daarna voor een grotere kite kiezen. Ga de uitdaging aan en ervaar de power van de wind in de kite. Krijg je het powerkiten in de vingers? We kunnen je uiteraard leuke vaardigheden en sprongen leren.

 

Powerkiten als onderdeel van een activiteitenprogramma

Ameland Adventure biedt verschillende dagprogramma’s aan op het strand en in de zee. Powerkiten wordt vaak gecombineerd met strandzeilen. Ook kan powerkiten onderdeel uitmaken van een sportdag of in combinatie met beachgolf, ultimate frisbee of bijvoorbeeld boogschieten worden gedaan. We maken er zeker een sportieve dag van.

boek direct

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 19,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 1 persoon
Minimale leeftijd: 12 jaar

 

Waarom Ameland Adventure?

3 redenen

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor iedereen wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF