Organiseer een familiedag op Ameland!

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Voor gezellige en actieve familie uitjes, biedt Ameland Adventure diverse mogelijkheden op het prachtige Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse activiteiten voor een dagje uit met jouw familie! Want was is er nou leuker dan een gezellige dag met de familie?

Op zoek naar een leuk familie uitje? 

Ameland Adventure organiseert activiteiten voor elke leeftijd. Jong en oud: voor de hele familie zijn er volop mogelijkheden. Strandzeilen of blokarten, een leuke zeskamp, een potje beachgolf of een spannende GPS tocht? Of zijn jullie een avontuurlijke familie die het wel ziet zitten om met z´n allen te gaan raften in de branding? De mogelijkheden zijn heel divers en uiteraard naar wens samen te stellen.

 

Familie uitjes op Ameland voor het hele gezin

Al wanneer jullie met de boot op het eiland aankomen, begint de pret. Ameland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke familiedag. Het is mogelijk om activiteitenprogramma´s apart of in combinatie met andere activiteiten te boeken. Ook kunnen we naar wens een programma opstellen. Dat kan een familiedag zijn met één of twee activiteiten op het strand, of juist een dagprogramma vol spanning en avontuur. Bij Ameland Adventure vind je altijd een arrangement dat past bij jullie familie.

 

Familiedag met barbecue 

Wat is er nu heerlijker dan zo’n leuke familiedag af te sluiten met een barbecue? Op 10 minuten fietsafstand zit ons restaurant Bravo voor de lekkerste barbecue!  Dit wordt echt wel een familiedag waar iedereen nog lang over zal napraten! Wij houden graag rekening met speciale wensen of opties die jullie graag zouden willen toevoegen. Bij Ameland Adventure is alles bespreekbaar.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF