Wij regelen graag jullie vervoer op Ameland

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Wij helpen je graag verder met het vinden van geschikt vervoer op Ameland. We kunnen onder andere de volgende vervoersmogelijkheden voor jullie boeken.

Fietsen

Ameland is uitermate geschikt fietseiland. Wij kunnen onder andere de volgende fietsen voor jullie regelen:

  • Fietsen met of zonder versnellingen
  • Diverse E bikes
  • Diverse kinderfietsen
  • Tandems
  • Diverse Mountainbikes
  • Diverse aanhangwagen-kidcars

Busvervoer

Wil je snel naar je eindbestemming of is het iets minder weer? Dan is busvervoer van Arriva een perfecte optie. Busvervoer is mogelijk vanaf 10 personen tot 300 personen.

Neem contact met ons op. 

 

Bekijk onze activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF