Brandingraften

Een sensationele activiteit op Ameland

Brandingraften is misschien wel de meest spectaculaire activiteit bij Ameland Adventure. Trotseer de golven van de branding en geniet van de combinatie zee, spanning, avontuur en teamspirit. Onze gediplomeerde raftinstructeurs leren je graag raften in de branding. Ben jij er klaar voor?

Raften op Ameland

Raften in de branding van Ameland is leuk, spannend, humoristisch en avontuurlijk. Durf jij de golven van de Noordzee te trotseren? Nadat je van ons een wetsuit, zwemvest, helm en peddel hebt ontvangen, ga je met de instructeur de zee in. Na een korte instructie over het besturen van de raft en de technieken die hierbij nodig zijn, ben je klaar om te gaan brandingraften. Een spectaculaire wateractiviteit, waarbij de wind de hoogte van de golven bepaalt.

 

Raften met een groep

De raft van Ameland Adventure is geschikt voor 8 personen en daardoor erg geschikt als groepsactiviteit. Ben je op zoek naar actie voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of familiedag? Het is ook mogelijk om kajakken en raften te combineren, tegen dezelfde prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. De beste periode om te raften is tussen mei en september.

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Raften is een activiteit die bijna altijd door kan gaan. Een beetje golven maakt de activiteit wel spectaculairder! Alleen door onweer kan de activiteit niet doorgaan.

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf april tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering

Als het raften door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 23,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 5 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 12 jaar.
Extra informatie: Zwemdiploma A vereist.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF