Blokarten

scheuren over het strand

Scheuren over het strand van Ameland in een blokart? Het kan bij Ameland Adventure! Ervaar de power van de wind in het zeil en cross met grote snelheid over het strand. Onze gediplomeerde blokartinstructeur leert je graag de basistechnieken en geheimen van het blokarten.

 

Blokarten op Ameland

Bij blokarten zit je in een buggy met drie wielen en een zeil. De wind zorgt ervoor dat je met grote snelheden over het strand kunt rijden. Blokarten, eigenlijk dus strandzeilen, is een strandactiviteit vol actie en avontuur. Na een korte inleiding en de nodige instructies, leren we je graag hoe je met een blokart kunt trimmen, bochten kunt draaien, keren en de snelheid op kunt voeren. Met blokarten kan een snelheid van wel 10 tot 60 kilometer per uur gehaald worden.

 

Blokarten als groepsactiviteit

Blokarten is al mogelijk vanaf 1 persoon, maar is ook zeer geschikt voor groepen tot 30 personen. Blokarten of strandzeilen is daarom ook uitermate geschikt als onderdeel van een sportdag, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.  Blokarten is niet moeilijk te leren en vaak rijdt iemand binnen tien minuten al als een ervaren strandzeiler over het strand. Hoe hard wil jij met de wind in de zeilen over het strand rijden? 

 

BOEK DIRECT

GOED OM TE WETEN

Weersomstandigheden: 

Blokarten is een activiteit die afhankelijk is van wind en het getij. Het moet laagwater zijn en het moet minimaal 11 knopen waaien. Bij het online boekingsformulier hebben we de tijden aangegeven gebaseerd op het getij.

Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Gaat de activiteit door met regen?

We zijn zelf niet vies van een beetje regen, de activiteit moet echter wel leuk blijven!

Annulering

Als het blokarten door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

 

Prijzen en informatiE

Kosten activiteit:

 

Kosten duo buggy:

€ 35,00 p.p.

 

€ 47,50

Kosten groep

10 t/m 15 personen: € 33,00 p.p.

16 t/m 25 personen: € 31,00 p.p.

16 t/m 35 personen: € 29,00 p.p.

Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 1 persoon. Maximaal 30 personen. 

Minimale leeftijd:

Vanaf 12 jaar oud, minimaal 45 kg. en maximaal 110 kg.

Jonger dan 12: Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we duozitters, ze kunnen dan met een volwassene meezeilen.

 

 

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF