Boogschieten

Een schot in de roos!

Krijg jij de pijl in de roos? Bij boogschieten worden pijlen op het doel afgeschoten met behulp van een boog. Jarenlang was het een jachtwapen, maar tegenwoordig is het een echte concentratiesport. Behendigheid, een goede houding, opperste concentratie en een goede oog-handcoördinatie zijn essentieel. Boogschieten bij Ameland Adventure is al mogelijk vanaf 1 persoon.

Boogschieten op Ameland

Boogschieten op Ameland is een verrassend leuke activiteit, die plaatsvindt op het strand. Na een uitgebreide instructie volgen er enkele inschietrondes waarbij je zult merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen. Onze ervaren instructeurs zullen je de benodigde vaardigheden bijbrengen en de veiligheidsregels uitleggen. Uiteraard krijg je tips en aanwijzingen om de schiethouding te verbeteren. Heb je het onder controle? Dan kunnen er uiteraard individuele of teampunten worden gescoord! 

 

Boogschieten als groepsactiviteit

Boogschieten is ook zeer geschikt als groepsactiviteit, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Ben jij de beste van je team? Als de deelnemers de technieken van het boogschieten beheersen, volgt er uiteraard nog een spannende competitie. Zowel jeugd (vanaf 10 jaar) als volwassen zijn van harte welkom om te komen boogschieten bij Ameland Adventure. Hoeveel pijlen schiet jij in de roos?

BOEK DIRECT

GOED om te weten

Weersomstandigheden: 

Boogschieten is met alle weersomstandigheden mogelijk. 

Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Gaat de activiteit door met regen?

We zijn zelf niet vies van een beetje regen, de activiteit moet echter wel leuk blijven!

Annulering

Als het boogschieten door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 17,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 1 persoon. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF