Vrijgezellenfeest op het strand

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Ook voor een gezellig vrijgezellenfeest ben je bij Ameland Adventures aan het goede adres. Iemands laatste dag als ‘vrijgezel’ wordt op Ameland uitbundig gevierd met actie op het strand of op een andere locatie! Laat die bruid of bruidegom to be maar even goed zweten!

Ameland Adventures organiseert de leukste activiteiten op het strand van Ameland. De mogelijkheden zijn heel divers: van een potje beachvolleybal tot kajakken in de branding. Voor een vrijgezellenfeest is het mogelijk om één van onze leuke activiteiten te boeken, maar ook om een dagarrangement of een programma op maat te laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met jullie mee.

 

De leukste arrangementen voor een vrijgezellenfeest

Actief genieten tijdens het vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Ameland Adventure aan het juiste adres. Wij hebben verschillende leuke arrangementen, die ook erg geschikt zijn als vrijgezellenactiviteit. Bekijk hieronder onze standaard arrangementen. Iets anders in gedachte? Geen probleem! We denken graag met jullie mee en regelen indien gewenst ook graag het vervoer en een overnachting. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF