Suppen

Suppen op de Noordzee

Suppen betekent Stand Up Paddling en is op dit moment dé trend op het gebied van watersport. Bij Ameland Adventure bieden wij suppen aan voor zowel groepen als individuen. Heb je geen les nodig? Het is ook mogelijk om alleen een sup te huren.

Suppen bij Ameland Adventure

Suppen is een perfecte activiteit voor zowel jong als oud! Onder leiding van een gediplomeerde sup-instructeur leer je de fijne kneepjes van het suppen. Na een korte instructie over het materiaal, de techniek en de veiligheid gaan we het water op. In het begin zal het opstaan wat lastig zijn, maar je zult al snel merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen.

 

Suppen als groepsactiviteit

Suppen kan als individu gedaan worden maar is ook erg geschikt als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een gezellige dag met je vriendengroep.

 

Wij werken alleen met de nieuwste materialen van het merk Mistral. Op het strand hebben we dan ook een breed scala aan boards liggen. Wave sups, tour sups, yoga sups, windsurf sups, inflatables sups: de mogelijkheden zijn divers. Ook voor advies en het aanschaffen van een mistral sup ben je bij ons aan het goede adres!

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Suppen kan altijd, met hoge en kleine golven. Zolang er geen onweer is kunnen wij het water op!

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf april tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering:

Als het suppen door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 27,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 1 persoon tot maximaal 15 personen.
Minimale leeftijd:

14 jaar. Minimaal zwemdiploma A vereist. 

Extra informatie: Zwemdiploma A vereist. 

Prijzen verhuur

1 uur € 15,00
2 uur:

€ 25,00

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF