Leer golfsurfen bij Ameland Adventure

Gepubliceerd op: 03 juli 2018

Altijd al eens willen golfsurfen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Surfschool Ameland Adventure biedt diverse lessen aan voor beginners tot gevorderden. Onze instructeurs hebben veel ervaring en zijn uiteraard goed opgeleid. Alle instructeurs hebben via de HSA en Watersportverbond een opleiding gevolgd en beschikken over een beach lifeguard diploma.

Ontdek onze surfschool op Ameland

Ameland heeft fantastische golven om te leren golven. Voor de eerste kennismaking met golfsurfen kun je een les van anderhalf uur boeken. Hierin wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van het golfsurfen. De surfles bestaat uit een theoriegedeelte van 15 minuten, waarna je onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs je eerste golf gaat surfen! De lessen kunnen in groepsverband plaats vinden; de groep zal dan maximaal uit zeven personen per instructeur bestaan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor les in golfsurfen?

Lees meer over golfsurfen Lees meer

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF