mogelijkheden voor groepen & uitjes

Gepubliceerd op: 03 juli 2018

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje? Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of schoolreisje? Ameland Adventure is jouw perfecte partner! Wij organiseren diverse leuke (sport)activiteiten op het strand van Ameland. We bieden diverse mogelijkheden. 

Zo kunnen groepen kiezen voor een losse activiteit, één van onze uitdagende arrangementen of kunnen wij – indien gewenst – een (dag)programma op maat maken. We regelen ook graag eten, vervoer en/of een overnachting.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF