Golfsurfen

Maak kennis met golfsurfen!

Voor de eerste kennismaking met golfsurfen kun je een les van anderhalf uur boeken. Hierin wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van het golfsurfen. De surfles bestaat uit een theoriegedeelte van 15 minuten, waarna je onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs je eerste golf gaat surfen! De lessen kunnen in groepsverband plaatsvinden; de groep zal uit maximaal zeven personen per instructeur bestaan.

Vervolgles golfsurfen

Na de eerste kennismaking met het surfen kun je ervoor kiezen om een vervolgles te nemen. In deze les(sen) gaan we nog meer oefenen op het water. Je zult leren 'golf lezen' en er zullen meer surftechnieken naar voren komen. Ook deze lessen zullen uiteraard worden gegeven door een gecertificeerd instructeur.

 

Privéles Golfsurfen

Wil je snel leren surfen? Dan is onze privéles geschikt voor jou! Tijdens deze les gaat er een gecertificeerd instructeur alleen met je het water op. Afhankelijk van je niveau worden er allerlei surftechnieken behandeld. Tijdens een privéles krijg je veel meer individuele aandacht dan tijdens een groepsles, waardoor je de technieken sneller in de vingers hebt. 

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Golfsurfen is een activiteit die golven nodig heeft. Als er te weinig golven staan of als het onweert kan de activiteit niet doorgaan.

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf mei tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering

Als het golfsurfen door weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kennismaken met golfsurfen Kosten: € 30,00 p.p.
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar.
Vervolgles

Kosten: € 30,00 p.p.
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Privéles

 

 

 

Privé voor twee

Kosten: € 150,00
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar.

 

Kosten: €75,00 p.p.

Duur 1,5 uur

Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Extra informatie

Zwemdiploma A verplicht. 

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF