Kitebuggyen

Kitebuggyen of buggy vliegeren leren?

Ervaar de power van de wind tijdens kitebuggyen op Ameland. Bij Ameland Adventure leren we je – onder leiding van een gediplomeerd kitebuggy-instructuur – graag de technieken van het kitebuggyen. Een spectaculaire activiteit waarbij je in een driewieler buggy met kite zo hard mogelijk over het strand rijdt.

Kitebuggyen op Ameland

Kitebuggyen is een strandactiviteit die staat voor actie en avontuur! Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Onder begeleiding van onze instructeur scheurt iedereen in korte tijd over het mooie strand van Ameland. Na een korte inleiding en de nodige instructies, leren we je hoe je de kite het beste onder controle kan houden. Nadat we de kite onder controle hebben, gaan we verder met de kite buggy.

 

Kitebuggyen als groepsactiviteit

Kitebuggyen kan als individueel persoon worden aangevraagd, maar is uiteraard ook mogelijk voor groepen (tot 15 personen). Kitebuggyen is uitermate geschikt als onderdeel van een sportdag, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Kitebuggyen is toegankelijk voor zowel jong en oud, dus ook ideaal voor een schoolreisje of familiedag.

boek direct

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 37,50 p.p.
Duur activiteit:

1,5 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Warme kleding (kleed je uiteraard naar de weersomstandigheden) en bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand. 

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 1 persoon, maximaal 15 personen. 
Minimale leeftijd: 12 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 redenen

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor iedereen wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF