Golfsurfen

Privéles golfsurfen

Wil je snel leren surfen? Dan is onze privéles geschikt voor jou! Tijdens deze les gaat er een gecertificeerd instructeur alleen met je het water op. Afhankelijk van je niveau worden er allerlei surftechnieken behandeld. Tijdens een privéles krijg je veel meer individuele aandacht dan tijdens een groepsles, waardoor je de technieken sneller in de vingers hebt. De privélessen zijn er op alle niveaus.

PRivé voor twee 

Wil je snel leren surfen met je vriend of vriendin? Dan is de privé voor twee geschikt voor jou! Tijdens deze les gaat er een gecertificeerd instructeur alleen met je het water op. Afhankelijk van je niveau worden er allerlei surftechnieken behandeld. Tijdens een privé voor twee krijg je een privé instructeur waardoor je veel meer individuele aandacht krijgt dan tijdens een groepsles, hierdoor heb je de technieken sneller in de vingers. De privé voor twee zijn er op alle niveaus en kan je ook uitbreiden naar max. 4 personen.

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Golfsurfen is een activiteit die golven nodig heeft. Als er te weinig golven staan of als het onweert kan de activiteit niet doorgaan.

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf mei tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering

Als het golfsurfen door weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Privéles

 

 

Kosten: € 150,00
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Privé voor twee:

Kosten: €75,00 p.p.

Duur 1,5 uur

Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Extra deelnemers privéles: Kosten: € 35,00 extra p.p.
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Extra informatie

Zwemdiploma A verplicht. 

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF