Neem contact met ons op

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Onze locatie

Op het kaartje hieronder zie je precies waar Ameland Adventure is gelegen. Vanaf de parkeerplaats is het nog ruim 1,8 km lopen naar onze locatie op het strand. Kom je met de fiets, dan is het nog ongeveer 400 meter lopen. 

 

Let op: We zijn niet direct bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeerplaats voor de auto is bij de parkeerplaats achter Landal Ameland State. Houdt er rekening mee dat je vanaf de parkeerplaats minimaal 25 minuten moet lopen. Bij het Westerpad is er helaas geen mogelijkheid meer tot parkeren, dit heeft de Gemeente Ameland verboden.

Route

Routebeschrijving

Vertrek vanuit Nes:

Verlaat in zuidelijke richting het dorp, ga via de Ballumerweg de eerste inrit naar rechts het Westerpad in. Rij dit onverharde pad uit tot jullie bij de parkeerplaats terecht zijn gekomen voor de fietsen. Loop vervolgens het strand op naar het derde strandhuis aan de linkerkant.

 

Vertrek vanuit Ballum:

Verlaat Ballum in oostelijke richting, via de verbindingsweg naar de Ballumerweg. Vervolgens is het de laatste inrit voor het Nesserbos aan de linkerkant. Ga dit onverharde pad in en rij rechtdoor tot jullie bij de parkeerplaats terecht zijn gekomen voor de fietsen. Loop vervolgens het strand op naar het derde strandhuis aan de linkerkant.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF