Discgolf

Een sportief potje discgolf of frisbee golf

Discgolf is een variant op het gewone golf en wordt gespeeld met een frisbee in plaats van een balletje. Deze verrassende en sportieve groepsactiviteit is nog niet zo bekend in Nederland, maar daar brengt Ameland Adventure graag verandering in. Wil jij deze leuke activiteit proberen? Bij Ameland Adventure kun je discgolf spelen met een groep vanaf ongeveer 15 personen.

Discgolfen op Ameland

Bij discgolf of frisbee golf is het de bedoeling dat de spelers een speciale kunststofschijf in een ´basket´ werpen. Deze basket wordt ook wel polehole genoemd en bestaat uit een rij kettingen die aan een paal in de grond zijn bevestigd. De disc of frisbee moet natuurlijk in zo min mogelijk worpen in de basket terechtkomen, waarna je door kunt gaan naar de volgende hole. Ervaar zelf hoe leuk discgolf in de duinen van Ameland is. Hoeveel werpen heb jij nodig om het parcours te voltooien?

 

Discgolf als groepsactiviteit

Discgolf is erg geschikt als groepsactiviteit. De activiteit begint natuurlijk met de uitleg van de spelregels en de werptechnieken. De meer ervaren discgolfers kunnen kiezen uit meerdere schijven, die elk specifieke eigenschappen hebben. Kortom: discgolfen is een boeiende en uitdagende groepsactiviteit voor zowel jong als oud. De ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of gezellig vriendenuitje.

DIrect RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 14,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 15 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 12 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF