Wij regelen graag jullie overnachting

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Blijf je langer dan een dag op Ameland? Wij kunnen desgewenst ook een of meerdere overnachtingen voor jou en je team regelen. Afhankelijk van jullie wensen en de beschikbaarheid van de slaapruimte, kiezen we een geschikte accommodatie of slaapplaats. Vanwege de beschikbaarheid is het van belang dat wij tijdig op de hoogte zijn van jullie wens voor een eventuele overnachting.

Fysian Vikings Basecamp

Een van onze samenwerkingspartners is Frysian Vikings. Hun visie is dat we juist kunnen groeien wanneer we onze grenzen opzoeken en uit onze comfortzone stappen. Vanuit deze overtuiging biedt Frysian Vikings een unieke ervaring op Ameland: overnachten in een volledig ingericht BaseCamp.

 

Overnachten in het BaseCamp is mogelijk van mei t/m september en ideaal voor scholen, verenigingen, bedrijven en trainers. Het BaseCamp biedt onderdak aan groepen van 20 t/m 100 personen en is gevestigd op een mooie locatie in de duinen van vakantiepark Klein Vaarwater in Buren.

 

Frysian Vikings BaseCamp: een unieke, uitdagende ervaring

Frysian Vikings biedt groepen de mogelijkheid arrangementen af te nemen in samenwerking met Ameland Adventure. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Of neem eens een kijkje op de website van Frysian Vikings.

 

Andere overnachtingsmogelijkheden

Natuurlijk denken we ook graag mee voor andere overnachtingsmogelijkheden. Een leuk groepsverblijf, een hotel of een B&B? We hebben genoeg contacten op het eiland dus kunnen jullie hierin altijd adviseren. Uiteraard nemen we het regelen van de overnachting ook graag uit handen, zodat jullie kunnen genieten van een geheel verzorgd uitje op Ameland!

 

Neem contact met ons op. 

 

Bekijk onze activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 redenen

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor iedereen wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF