Wij regelen graag jullie overnachting

Gepubliceerd op: 02 juli 2018

Blijf je langer dan een dag op Ameland? Wij kunnen desgewenst ook een of meerdere overnachtingen voor jou en je team regelen. Afhankelijk van jullie wensen en de beschikbaarheid van de slaapruimte, kiezen we een geschikte accommodatie of slaapplaats. Vanwege de beschikbaarheid is het van belang dat wij tijdig op de hoogte zijn van jullie wens voor een eventuele overnachting.

EEN GROEPSOVERNACHTING OM NOOIT TE VERGETEN!

Ameland Adventure organiseert het hele uitje op Ameland. We regelen jullie verblijf bij de leukste groepsaccommodatie's van Ameland. Bij onze strandlocatie kunt u te gekke activiteiten doen zoals; Blokarten, Powerkiten, Golfsurfen of Kajakken/raften! Hiert bieden wij verschillende arrangementen voor aan. 

 

Tot slot kunnen jullie de dag afsluiten met een heerlijke barbecue of diner bij ons restaurant Bravo.

 

Alle groepsaccomodatie's beschikken over een professionele keuken waar gekookt kan worden voor de gehele groep. Er zijn recreatie plekken aanwezig om te voetballen, volleyballen of andere activtieiten. Dit allemaal verschilt per groepsblijf. Daarom zullen we vooraf alle informatie over de accommodatie opsturen.

 

 

 

AMELAND ADVENTURE

De groepsaccommodatie's waar Ameland Adventure mee samenwerkt is ideaal voor scholen, verenigingen, bedrijven en vrijgezellenfeestjes. Ze bieden verblijf aan van 20 t/m 200 personen.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. 

 

Bekijk onze activiteiten

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF