Bubble voetbal

Hilariteit gegarandeerd met bubble voetbal

Bubbel voetbal (of bubble voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaars doel te werken. Er is echter één klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een  bubbel zitten, kun je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij opspringen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd.

BUbble voetbal op Ameland

Bubble voetbal is waarschijnlijk de meest hilarische activiteit in ons assortiment. Hijs je in een zogeheten 'bubble' en probeer de bal samen met je teamgenoten in het doel van je tegenstander te schieten. Probeer zeiden we.. want het is nog niet zo gemakkelijk! Stuiter jij straks het hele strand over? 

 

Bubble voetbal als groepsactiviteit

Omdat Bubble voetbal gegarandeerd zorgt voor hilarische tafarelen, is deze activiteit zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Bij Ameland Adventure is het mogelijk om Bubble voetbal te spelen in groepen van 6 t/m 24 personen. Trommel snel je vrienden, collega's of familieleden op en maak je klaar voor een uur plezier en lachen op Ameland. Ook een aanrader voor sportdagen, schoolreisjes of kinderfeestjes! 

 

Wil je Bubble voetbal op locatie doen? Geen probleem. Neem zeker contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Bubblevoetbal kan altijd! Weer of geen weer, als het hard regent zoeken we wel een oplossing.

Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. 

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Gaat de activiteit door met regen?

We zijn zelf niet vies van een beetje regen, de activiteit moet echter wel leuk blijven!

Annulering

Als het bubble voetbal door wind/weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 20,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf:

6 personen. Maximaal 24 personen. 

Waar:

Bij onze strandlocatie. In overleg kan dit ook op locatie.

Minimale leeftijd: 12 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF