GPS challenge arrangement

Samenwerken is de sleutel tot succes!

De GPS challenge bestaat uit een GPS tocht over het schitterende Ameland. Onderweg zal de groep of het team vijf teambuildingopdrachten tegenkomen. Om deze opdrachten zo goed mogelijk te kunnen voltooien zullen jullie goed moeten samenwerken. Gaan jullie de uitdaging aan?

Ideaal als groepsuitje

Aan het eind van het spel zal het snelste team bekroond worden met een leuke prijs. Een GPS Challenge is erg leuk om te doen in teken van een familiedag, groepsuitje, teambuilding dag of bedrijfsuitje.

 

Programma

Hoe ziet jullie dag eruit tijdens het GPS challenge arrangement? Om 13.00 uur ontvangst op het strand van Ameland, bij Ameland Adventure. Daarna genieten jullie van koffie/thee met iets lekkers en krijgen jullie uitleg over het spel. Om 13.30 uur starten we met de GPS challenge! Hier heb je twee uur de tijd voor, om 16.30 uur worden jullie weer verwacht bij Ameland Adventure. Uiteraard is er daarna nog tijd om alles na te bespreken, een borrel en prijsuitreiking.

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

15 - 25 personen: € 29,50 p.p.

25 - 35 personen: € 26,50 p.p.

35 - 45 personen: € 25,50 p.p,

Prijs voor grotere groepen is op aanvraag.

Inclusief:

Koffie/thee en wat lekkers, GPS challenge, 2 consumpties na het spel, prijs voor de winnaar. Excl. fietsen.

Duur:

4,5 uur

Vanaf:

15 personen

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF