Expeditie Ameland schoolreisje

Expeditie Ameland als activiteit
voor een schoolreisje

Expeditie Ameland is bij uitstek geschikt voor grote(re) groepen. Welk team beschikt over het meeste survival talent en weet daardoor de meeste amuletten in de wacht te slepen? Een ontzettend leuk spel waarin elk lid van het team zijn/haar steentje bij kan dragen!   

EXPEDITIE AMELAND

Wat ga je zoal doen tijdens Expeditie Ameland? De proeven zullen onder andere bestaan uit vuur maken, een memoryproef, een aantal inzichtsproeven, een schietproef, een doe-proef, een bouwproef, een krachtproef en een snelheidsproef. Laat je verrassen en strijd samen met je team om de felbegeerde titel! Een echte survivaler op Ameland beschikt niet alleen over snelheid en kracht, maar kan ook uitstekend overleven in de natuur en logisch nadenken.

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

20 t/m 28 personen

 

29 t/m 42 personen

 

43 t/m 56 personen

 

57 t/m 70 personen

 

71 t/m 84personen

 

85 t/m 96 personen

 

*Prijzen zijn op aanvraag, vul hiervoor het contact formulier in.

Duur:

2,5 uur

Inclusief:

Begeleiding, de benodigde masterialen, verzekering en 9% BTW.

Vanaf:

20 personen

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF