Beach action schoolreis arrangement

Een dag vol actie en plezier

Bij dit programma, dat speciaal is samengesteld voor schoolreisjes, kan gekozen worden uit de volgende activiteiten. Groepen vanaf 15 personen kunnen minimaal 3 activiteiten kiezen. Wordt de baas over de wind tijdens het powerkiten of versla je klasgenoten tijdens een potje beachvolleybal, vul je eigen dag in en geniet!

Keuze uit de leukste strandactiviteiten

Het beach action schoolreis arrangement duurt 3 uur waarbij je, afhankelijk van de grootte van de groep uit de volgende activiteiten kunt kiezen:

 

  • Powerkiten
  • Boogschieten
  • Bubbel voetbal
  • Archery tag
  • Beachvolleybal
  • Beach la crosse

Voor welke activiteiten kies jij?

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

15 t/m 25  personen

Keuze uit drie activiteiten

 

26 t/m 35  personen

Keuze uit drie activiteiten

 

36 t/m 45  personen

Keuze uit drie activiteiten

 

46 t/m 55  personen

Keuze uit drie activiteiten

 

56 t/m 100 personen

Keuze uit vier activiteiten

 

*Prijzen zijn op aanvraag, vul hiervoor het contact formulier in.

Duur:

3 uur

Vanaf:

15 personen.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF