Surf´s up schoolreis arrangement

Trotseer de golven

Scholieren vinden het heerlijk om actief bezig te zijn. Golfsurfen, branding kajakken, brandingraften of mega suppen: welke activiteit zal het meest in de smaak vallen? Ontdek het met dit leuke combiarrangement en kies 3 van deze sensationele activiteiten. 

Golfsurfen

De leerlingen maken kennis met golfsurfen. Wie lukt het om een golf te surfen en te blijven staan op de plank?

 

Brandingkajakken

In een echte kajak worden de golven van de branding getrotseerd. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wie weet er de meeste golven te pakken zonder om te slaan?

 

Brandingraften

Bij brandingraften gaat het om samenwerking. In groepjes tot ongeveer 8 personen gaan de leerlingen de raft op om de wilde golven van de Noordzee te verslaan.

 

Mega suppen

Stand up paddling maar dan in het groot. In een groep tot ongeveer 8 personen gaan de leerlingen de proberen om met zijn allen te staan en ook te peddelen op de mega sup. Een hele uitdaging waarin teamwork de sleutel is.  

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

12 t/m 16 personen

Keuze uit drie activiteiten

 

17 t/m 24 personen

Keuze uit drie activiteiten

 

25 t/m 32 personen

Keuze uit drie activiteiten

 

33 t/m 40 personen

Keuze uit drie activiteiten

 

41 t/m 72 personen

Keuze uit drie activiteiten

 

*Prijzen zijn op aanvraag, vul hiervoor het contact formulier in.

Duur:

3 uur

Keuze uit:

- Golfsurfen

- Branding raften

- Branding kajakken

- Mega suppen

Inclusief:

Begeleiding, instructie, de benodigde materialen, verzekering en 9% BTW

Vanaf:

12 personen

Extra informatie:

Zwemdiploma A vereist

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF