Hoera, onze nieuwe website is online!

Gepubliceerd op: 14 01 2019

Ameland Adventure bestond vorig jaar alweer 10 jaar. We hebben dit natuurlijk uitgebreid gevierd met een mooi feest, maar vonden het ook de hoogste tijd voor een nieuwe website. De oude website was alweer een flink aantal jaren oud en we vinden het natuurlijk belangrijk om mee te gaan met de laatste trends. 
 

Activiteiten en arrangementen overzichtelijk in beeld

Daarom hebben we een uitgebreide website laten ontwikkelen waarop de activiteiten en arrangementen duidelijk in beeld worden gebracht. De website is compleet in een nieuwe jasje gestoken, voldoet weer aan de nieuwste standaarden en is uiteraard geschikt voor alle formaten beeldscherm. 
 

Reserveer direct jouw activiteit of arrangement

Zoals jullie gewend zijn, kunnen de activiteiten nog steeds direct gereserveerd worden via de website. We hebben het allemaal zo makkelijk mogelijk geprobeerd te maken. Mocht je iets niet kunnen vinden op de website of heb je een andere vraag? We horen het natuurlijk graag. We zijn benieuwd! Neem gerust contact met ons op.  

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF