Ameland Adventure in coronatijd

Gepubliceerd op: 28 04 2020

Net als iedereen wordt ook Ameland Adventure getroffen door de coronacrisis. Toch hebben wij plannen gemaakt om binnen de zogeheten "anderhalve meter samenleving" de mensen te voorzien van plezier. Ameland Adventure houdt zich ten allen tijden aan de richtlijnen van de RIVM en de overheid. Wel hebben we ons bedrijf nu zo ingericht dat we gasten kunnen ontvangen en een aantal van onze activiteiten "corona proof" gemaakt. Het belangrijkste voor ons als bedrijf is om de veiligheid van onze gasten maar ook onze werknemers te waarborgen, houdt u zich daarom goed aan de regels! Ons terras blijft nog gesloten zolang de horeca in Nederland niet toegestaan is, wel kunt u als u lessen bij ons volgt een TO GO drankje consumeren.

Hieronder staan de aanpassingen die we doorvoeren wat betreft het blokarten en het stappenplan die gevolgd moet worden tijdens een verblijf bij Ameland Adventure, lees deze dan ook goed door!

 


Wat is er mogelijk?

 

 

  • Surfen voor kids van 8-12 jaar https://www.amelandadventure.nl/surfschool/kids-golfsurfen

  • Surfen en Blokarten voor jeugd van 12 tot 18 jaar op 1,5 meter afstand https://www.amelandadventure.nl/surfschool/adventure-club

Vanaf 11 mei 2020 

  • Blokarten vanaf 12 jaar tot groepen van maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand.

  • Powerkiten vanaf 10 jaar tot groepen van maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand.

  • Golfsurfen/Suppen vanaf 8 jaar tot groepen van maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand.

  • Boogschieten vanaf 8 jaar tot groepen van maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand.

  • Gps tochten vanaf 8 jaar tot groepen van maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand.
  • Verhuur Surf materiaal!

U kunt de activiteiten online of via de mail reserveren.

 

Voor vragen over de actueele mogelijkheden kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF