Het verhaal achter Ameland Adventure..

Gepubliceerd op: 08 01 2019

Al van jongs af aan had ik een passie voor de buitensport. Ik ben opgegroeid op Ameland en was altijd buiten te vinden, het liefst op het water. Dit is ook de reden waarom ik de opleiding CIOS buitensport in Heerenveen heb gevolgd. Met het ondernemerschap in mijn bloed zag ik de mogelijkheden die Ameland te bieden had en heb ik in 2009 met de hulp van een paar vrienden Ameland Adventure opgericht. Wat begon als een bedrijf met een pick-up truck en twee aanhangwagens, is uitgegroeid tot een bedrijf met een vaste locatie op het activiteitenstrand en een team van 15 mensen.
 

Veiligheid voorop

Na jaren ervaring in de buitensport heb ik geleerd hoe belangrijk het is om mensen op een leuke en enthousiaste manier te begeleiden, waarbij veiligheid voorop staat. Daarom besteden wij veel tijd aan het opleiden van onze instructeurs en aan onderhoud van ons materiaal. Om te garanderen dat wij op een veilige wijze werken zijn wij aangesloten aan de branche organisatie VEBON. De VEBON is een platform voor buitensport ondernemers die zorgen dat we aan de hoogste kwaliteit eisen voldoen. Zo worden wij bijvoorbeeld jaarlijks getoetst door de TUV.
 

Respect voor de natuur

Wij werken dagelijks in een prachtig natuurgebied wat uniek is in de wereld. Daarom vinden wij het erg belangrijk om op een verantwoordelijke manier ons werk te verrichten. Vanwege de ligging is onze locatie 100% zelfvoorzienend en kunnen wij onze bezoekers op een duurzame manier faciliteren.
 

Geen dag is hetzelfde

Door het grote aanbod van activiteiten hebben wij een ontzettend brede doelgroep wat geen dag hetzelfde maakt. Zo kan het zijn dat je voor één man een blokart les geeft of dat je een groep van 250 man op het strand mag ontvangen. Onze drive is om mensen op een veilig en leuke manier kennis te laten maken met buitensportactiviteiten op Ameland. Er is geen beter gevoel dan om te zien dat dit gelukt is.

 

Afgelopen jaar hebben we ons 10 jarig bestaan gevierd. Hieronder de link naar de aftermovie.

 

Zien we jou binnenkort ook op Ameland?

 

> Bekijk de aftermovie op Facebook

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF