Kajakken/raften

schoolreis arrangement

Één en al spektakel

Trotseer de golven van de Noordzee tijdens dit 2 uur durende arrangement. Tijdens deze twee wateractiviteiten zul je kennis krijgen over de kracht van de zee. Met zijn allen in een raft of alleen in je kajak ga je de golven trotseren en kom je als winnaar uit de strijd. Spanning en sensatie is bij deze activiteiten gegarandeerd!

 

branding KAJAKKEN en RAFTEN 

Raften in de branding van Ameland is leuk, spannend, humoristisch en avontuurlijk. Durf jij de golven van de Noordzee te trotseren? Nadat je van ons een wetsuit, zwemvest, helm en peddel hebt ontvangen, ga je met de instructeur de zee in. Na een korte instructie over het besturen van de raft en de technieken die hierbij nodig zijn, ben je klaar om te gaan brandingraften. Een spectaculaire wateractiviteit, waarbij de wind de hoogte van de golven bepaalt.

 

Kajakken is geliefd bij jong en oud. Onder leiding van een gediplomeerde instructeur leer je de fijne kneepjes van het kajakken. Je krijgt van ons een volledige kajakuitrusting, bestaande uit een wetsuit, helm, zwemvest, kajak en peddel. Daarbij krijg je natuurlijk een korte instructie over het besturen van de kajak en leren we je de juiste technieken. dankzij een speciale 'sit on top kajak' kun je veilig en gecontroleerd kajakken.  

 

PROFESSIONELE INSTRUCTEUR

Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je het water op om de branding te trotseren. Tijdens het raften leer je hoe je moet werken als een team om zoveel mogelijk golven te pakken met de raft.

 

Durf jij de branding te trosteren?

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

10 t/m 16 personen

 

17 t/m 24 personen

 

25 t/m 32 personen

 

33 t/m 40 personen

 

41 t/m 48 personen

 

*Prijzen en grotere aantallen zijn op aanvraag, vul hiervoor het contact formulier in.

 

Inclusief

Begeleiding, instructie, benodigde materialen, verzekering en 9% BTW. 

Kledingadvies

Badkleding, handdoek

Duur:

2 uur

Vanaf:

10 personen

Extra informatie:

Zwemdiploma A vereist.

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF