Powerkiten/boogschieten schoolreis arrangement

Een schot in de roos!

Voel tijdens dit 2 uur durende arrangement de kracht van de wind tijdens het powerkiten en laat de echte Robin Hood in je naar boven komen bij het boogschieten. Dit arrangement is echt een schot in roos en voor de kinderen een kans om een aantal van de mooiste activiteiten binnen Ameland adventure te beleven! 

 

Boogschieten

De activiteit boogschieten start uiteraard met uitleg van de technieken. Onze ervaren instructeurs zullen de leerlingen de benodigde vaardigheden bijbrengen en de veiligheidsregels uitleggen. Hebben de leerlingen het een beetje onder de knie? De activiteit wordt afgesloten met een wedstrijd.

 

POWERKITEN 

Powerkiten bij Ameland Adventure is een onvergetelijke ervaring. Wij hebben moderne kites van verschillende formaten. Heb je geen ervaring? Dan begin je met een kleine kite vlieger om de feeling en het sturen van de kite onder de knie te krijgen. Wanneer je wilt, kun je daarna voor een grotere kite kiezen. Ga de uitdaging aan en ervaar de power van de wind in de kite. Krijg je het powerkiten in de vingers? We kunnen je uiteraard leuke vaardigheden en sprongen leren.

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten:

10 t/m 15 personen

 

16 t/m 30 personen

 

31 t/m 45 personen

 

46 t/m 60 personen

 

*Prijzen zijn op aanvraag, vul hiervoor het contact formulier in.

Duur:

2 uur

Inclusief

Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.

Vanaf:

10 personen

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF