Wie is de mol arrangement

Zenuwslopend maar ontzettend leuk!

De echte ‘molloten’ zijn natuurlijk bekend met dit alom bekende spel. Uiteraard geven we er bij Ameland Adventure onze eigen draai aan. Wie is de mol op Ameland is een uitdagend spel dat bestaat uit een combinatie van een GPS zoektocht en zenuwslopende activiteiten. Maar… één van jullie is de mol! De mol kan activiteiten vertragen of saboteren.
 

Wie is de mol op Ameland?

Het is van belang om de ‘mol’ in jouw team zo snel mogelijk te ontdekken en zoveel mogelijk punten te verdienen. Kun jij de mol ontmaskeren? Of ben je het stiekem zelf? Speel het spel tactisch en je zult als winnaar uit de bus komen!

 

Wie is de mol als groepsactiviteit

Wie is de mol is een leuke manier om de teambuilding binnen een groep of team te versterken. Geschikt voor groepen vanaf 15 personen en inclusief koffie of thee en wat lekkers. Na het spel kunnen de deelnemers nog genieten van twee consumpties en er is uiteraard een prijs voor de winnaar.

Direct RESERVEREN

Prijzen en Informatie

Kosten:

15 - 25 personen: € 29,50 p.p.

25 - 35 personen: € 26,50 p.p.

35 - 45 personen: € 25,50 p.p,

Prijs voor grotere groepen is op aanvraag.

Inclusief:

Koffie/thee en wat lekkers, spel wie is de mol, 2 consumpties na het spel, prijs voor de winnaar, benodigde materialen, instructie, begeleiding en 21% BTW. Exclusief gehuurde fietsen.

 

Programma
13.00 uur        Ontvangst strand Ameland

13.05 uur        Koffie en thee en wat lekkers op het strand / spel uitleg

13.30 uur        Start spel wie is de mol?

16.30 uur        Aankomst strand Ameland

17.00 uur        Borrel na bespreken spel

17.30 uur        Prijs uitreiking Wie is de mol

Duur:

4,5 uur

Vanaf:

15 personen

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF