Mega suppen

Suppen, maar dan in het groot!

Suppen met een grote groep? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om allemaal een eigen sup te nemen. Maar bij Ameland Adventure kun je ook mega suppen. Mega suppen is suppen, maar dan in het groot. De mega sup is speciaal gemaakt om met grotere groepen tegelijk te gaan suppen, op één sup. Je kunt wel met 8 tot 10 personen tegelijkertijd op de sup staan.

Mega suppen op Ameland

Mega suppen op Ameland is een perfecte activiteit voor zowel jong als oud! Na een korte uitleg van een gecertificeerd instructeur gaan we gewapend met een peddel en grote sup de Noordzee op.  In het begin zal het even wennen zijn want zo makkelijk is het nog niet om met zijn allen te gaan staan. Maar na wat oefenen zullen we al snel op de golfen gaan surfen! Ben je er klaar voor?

 

Mega suppen als groepsactiviteit

Amelandadventure heeft twee mega sups. Hiermee kunnen we maximaal met 20 personen tegelijkertijd suppen. Mega suppen is erg geschikt als groepsactiviteit en super leuk als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Hoe lang blijven jullie op de sup staan?

 

We werken met de nieuwste materialen van het merk Mistral. Vind je het suppen erg leuk? Ook voor vragen over Mistral of het aanschaffen van een Mistral sup ben je bij ons aan het goede adres!

 

BOEK DIRECT

goed om te weten

Weersomstandigheden: 

Megasuppen kan altijd, met hoge en kleine golven. Zolang er geen onweer is kunnen wij het water op!

Kledingadvies:

Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:

Vanaf april tot begin oktober.

Gaat de activiteit door met regen?

Ja, we zijn toch al nat. Regen maakt dus niks uit.

Annulering:

Als het mega suppen door weersomstandigheden niet door kan gaan, dan kijken we of we het kunnen verplaatsen. Lukt dit niet, dan wordt het kosteloos geannuleerd.

 

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 21,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Vanaf: 6 personen tot maximaal 20 personen. 
Minimale leeftijd: 10 jaar.
Extra  informatie: Zwemdiploma A  vereist. 

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF