Ultimate frisbee

Ontdek Ultimate frisbee

Ken jij Ultimate frisbee al? Ultimate frisbee is over komen waaien uit de Verenigde Staten en kan nu ook op Ameland worden gespeeld. Een snel, technisch en tactisch spel waarbij spelers in teams tegen elkaar spelen. Door de frisbee binnen een bepaald doelgebied te vangen, kunnen er punten worden gescoord. Het team dat als eerste 15 punten scoort heeft gewonnen!

Ultimate frisbee op Ameland

Ultimate frisbee op het strand van Ameland is een snel, energiek, bewegelijk en leuk spel. Dankzij de heerlijke omgeving ga je helemaal op in het spel, waarbij goed samenspel belangrijk is. Heb je de frisbee in je handen? Dan mag je niet lopen, maar alleen naar een medespeler werpen. Staat deze speler in de eindzone? Dan scoren jullie punten! Ultimate frisbee vergroot je uithoudingsvermogen en draagt het bij aan teamgevoel en fairplay.

 

Ultimate frisbee als groepsactiviteit

Ultimate frisbee is een heerlijk spel in competitieverband. Omdat het bij ultimate frisbee echt op het samenspel en de onderlinge samenwerking aankomt, is deze sportactiviteit heel geschikt als teambuilding activiteit.  Ultimate frisbee kan dus uitstekend deel uitmaken van een dag vol activiteiten voor een schoolreis, sportdag of bedrijfsuitje. Geschikt voor jong en oud en al vanaf 8 personen te reserveren.

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 12,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer: Hele jaar mogelijk.
Vanaf: 8 personen.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF