Expeditie Ameland

Spanning en sensatie gegarandeerd!

Expeditie Ameland wordt gespeeld in groepsverband, waarbij de teams tegen elkaar zullen strijden in diverse proeven. Door de proeven zo snel mogelijk te voltooien kunnen de teams amuletten verdienen. Als alle proeven zijn voltooid, vindt de eilandraad plaats. Tijdens deze eilandraad zal er een quiz plaatsvinden over het eiland Ameland. Tijdens deze quiz kunnen extra amuletten worden verdiend.

Expeditie Ameland

Wat ga je zoal doen tijdens Expeditie Ameland? De proeven zullen onder andere bestaan uit vuur maken, een memoryproef, een aantal inzichtsproeven, een schietproef, een doe-proef, een bouwproef, een krachtproef en een snelheidsproef. Laat je verrassen en strijd samen met je team om de felbegeerde titel! Een echte survivaler op Ameland beschikt niet alleen over snelheid en kracht, maar kan ook uitstekend overleven in de natuur en logisch nadenken.

 

Expeditie als groepsactiviteit

Expeditie Ameland is bij uitstek geschikt voor grote(re) groepen. Welk team weet de meeste amuletten binnen te slepen en mag daardoor als eerste starten met het eindspel? De overige team krijgen een 'straftijd' en beginnen dus later aan de allesbepalende eindproof. Weet jij met je team de laatste proef te winnen? Dan mogen jullie je winnaar van de expeditie noemen!

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:

10 - 19 personen: € 25,50 p.p.
20 - 32 personen: € 24,50 p.p.
33 - 42 personen: € 23,50 p.p.

43 - 56 personen: € 22,50 p.p.

57 - 70 personen: € 21,50 p.p.

71 - 84 personen: € 20,50 p.p.

85 - 150 personen: € 19,50 p.p.

 

 

Prijs voor grotere groepen is op aanvraag.

Duur activiteit:

2,5 of 3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 21% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 15 tot 150 personen.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF