Beachgolf

Beachgolf: een leuk alternatief voor gewoon golfen!

Ben jij gek op golfen? Of wil je gewoon een te gekke activiteit beleven op het strand van Ameland? Ameland Adventure organiseert beachgolf al vanaf 8 personen. Zoals de naam verklapt, vindt beachgolf plaats op het strand. Wij zetten een uitdagend golfparcours met natuurlijke obstakels voor jullie uit.

Beachgolfen op Ameland

Beachgolf is een leuke sportactiviteit voor zowel beginnende als meer ervaren golfers. Bij beachgolf vormt het zand een extra uitdaging. Natuurlijk leren we je de fijne kneepjes van het beachgolfen, zodat je met veel plezier een echte beachgolf-kampioen zult worden. Wij nemen je graag mee naar onze unieke driving range, waar je de nodige aanwijzingen zult krijgen van een ervaren golfinstructeur. Heb jij het al eens geprobeerd? Wij dagen je graag uit op het mooie strand van Ameland!

 

Beachgolf als groepsactiviteit

Beachgolf is uitermate geschikt als teambuilding activiteit of bedrijfsuitje, maar ook leuk voor een familiedag of dagje uit. We verwelkomen je graag om samen met je vrienden, collega´s, familie of vrienden te genieten van onze activiteit beachgolf. Vanaf een duintop genieten jullie ook nog eens van een prachtig uitzicht over zee. Hoeveel holes willen jullie halen? Ga de uitdaging aan!

Direct reserveren

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 16,50 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 8 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 12 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF