Beachvolleybal

Smashen op het strand

Beachvolleybal kennen we natuurlijk allemaal. Met je blote voeten in het zand ga jij de uitdaging aan om jouw tegenstanders te verslaan. Het hele jaar door kun je op het strand van Ameland terecht voor een potje beachvolleybal. Vallen, duiken en springen: het hoort er allemaal bij. Wie gaat er winnen?

Beachvolleybal op Ameland

Beachvolleybal op Ameland is een heerlijk activiteit voor iedereen die lekker actief bezig wil zijn. Bij Ameland Adventure maken we deze leuke strandactiviteit geschikt voor zowel jong als oud,  iedereen kan deelnemen. Na een korte introductie en uitleg gaan jullie in teams aan de slag. Afhankelijk van het fanatisme van het team gaat er gevallen, gedoken, gesprongen en gesmasht worden. De volgende dag zal je ongetwijfeld nog zand vinden in je haar, maar dat is het zeker waard!

 

Beachvolleybal als groepsactiviteit

Een goed beachvolleybalteam is uitstekend op elkaar ingespeeld. Samenwerking en communicatie zijn hierbij de sleutel tot succes. Maak jij indruk op je collega´s, vrienden, familie of klasgenoten tijdens een heerlijk potje beachvolleybal? Beachvolleybal bij Ameland Adventure is erg geschikt als groepsactiviteit. We zijn benieuwd naar jullie kwaliteiten.

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 9,00 p.p.
Duur activiteit:

1 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer: Hele jaar mogelijk.
Vanaf: 8 personen.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF