Zeskamp

Ben jij goed in alle zes de onderdelen?

Onze zeskamp bestaat – hoe kan het ook anders – uit zes verschillende onderdelen. Laat je verrassen door de gevarieerde onderdelen en ontdek welke activiteiten jou liggen. Welk team gaat er winnen? We zijn benieuwd!

Zeskamp op Ameland

Ameland Adventure organiseert graag een zeskamp op het strand van Ameland. Wandelende A, rups-lopen, puinzak-springen, een mega katapult bouwen, de springslang of het spinnenweb: de onderdelen zijn heel divers en uitdagend. Dit zorgt ervoor dat de zeskamp gevarieerd is en spannend blijft tot het laatste onderdeel!

 

Zeskamp als groepsactiviteit

Een zeskamp is geschikt voor groepen vanaf ongeveer 15 personen. Jullie groep zal in kleinere teams worden opgedeeld en samen gaan jullie de strijd aan. Elk groepje gaat met een begeleider van Ameland Adventure op pad. Na afloop ontvangt het winnende groepje een leuk Amelander geschenk. Kun jij met je team je andere collega’s, vrienden of familieleden verslaan?

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:

15 tot 35 personen: € 19,50 p.p.
35 tot 65 personen: € 17,50 p.p.
65 tot 150 personen: € 15,50 p.p.

Duur activiteit:

1,5 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 15 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 10 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF