GPS Challenge

Ben jij klaar voor onze GPS challenge op Ameland?

Samen met jouw team ga je met behulp van een GPS op pad. Lopend of fietsend zullen jullie een route over het eiland afleggen en onderweg deelnemen aan allerlei activiteiten. De GPS challenge van Ameland Adventure is uitdagend, gevarieerd en uiteraard ook spannend!

Voert jouw team de activiteiten het beste uit?

De activiteiten die je onderweg zult doen dien je zo goed mogelijk uit te voeren. Jij kunt met jouw team namelijk punten scoren! Aan het einde van deze activiteit wordt bekeken welk team de beste score heeft gehaald. Uiteraard is er voor hen een mooi overwinningscadeau. De GPS challenge van Ameland Adventure kan zowel op de fiets als te voet worden gedaan.

 

Welke activiteiten?

Er kunnen minimaal drie en maximaal vijf van de volgende activiteiten gekozen worden:

 

Boogschieten | Wandelende A | Vliegend tapijt | Water dragen | Katapult  Kistenspel | Hengelspel | Onbewoond eiland | Eiland hoppen 

Direct RESERVEREN

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:

15 t/m 25 personen: € 29,50 p.p.

26 t/m 35 personen: € 26,50 p.p.

36 t/m 45 personen: € 24,50 p.p.

46 t/m 75 personen: € 22,50 p.p.

Duur activiteit:

3 uur

Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 21% BTW.
Kledingadvies:

Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding.

Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:

Voor alle soorten groepen en gelegenheden

Wanneer:

Hele jaar mogelijk.

Vanaf: 15 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 12 jaar.

 

Waarom Ameland Adventure?

3 REDENEN

Ameland Adventure organiseert diverse sport- en strandactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je bent bij ons welkom in een grote groep, maar ook in kleinere gezelschappen of zelfs als individu. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ervaren medewerkers

Al onze medewerkers hebben veel ervaring met de activiteiten die wij organiseren en zijn gek op sport en spel! Uiteraard zijn ze goed opgeleid en volgen ze regelmatig cursussen. Ameland Adventure is TUV gecertificeerd en aangesloten bij Vebon. 

Top locatie op het strand

Ter hoogte van strandpaal 11.400 vind je ons strandpaviljoen, van waaruit wij onze activiteiten organiseren. Loungebanken, hangmatten, een overdekt terras, omkleedgelegenheid, lockers en WC's: alle ingrediënten voor een relaxte sfeer zijn er!

Meer dan 25 leuke activiteiten

Met ruim 25 unieke activiteiten is er bij Ameland Adventure voor ieder wel iets te doen. Onze activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je in elk jaargetijde bij ons terecht kunt. We denken graag mee en maken desgewenst een programma op maat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AMELAND ADVENTURE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF