Sportdag organiseren

Een sportief uitje organiseren op Ameland?   

Voor een leuke en actieve sportdag heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op  Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse sportactiviteiten voor een bruisende sportdag vol spannende, avontuurlijke en competitieve elementen.

Een sportdag op Ameland is fantastisch   

De activiteiten op een sportdag bij Ameland Adventure vinden zowel op het strand, in de zee of in de lucht plaats. Voor de avontuurlijke sporters met  veel of weinig ervaring is raften in de branding, blokarten of powerkiten natuurlijk een heerlijke uitdaging.

Afhankelijk van de leeftijd van de groep, kunnen de activiteiten hierop aangepast worden. Een GPS tocht is al erg leuk, maar bij de GPS Challenge moeten er ook diverse activiteiten verricht worden. Welk team gaat de meeste punten scoren?

Of het nu gaat om een sportdag voor de lagere school of een sportdag voor het middelbaar onderwijs. Ameland Adventure maakt er wel een hele bijzondere sportdag van!

Een sportdag voor een grote groep

Bent u op zoek naar diverse sportactiviteiten om uw sportdag te organiseren, maar u wilt er zelf eigenlijk niet te veel voor hoeven doen en te regelen? Dan is een sportdag op Ameland precies wat u zoekt! Wij regelen en begeleiden de sportdag en u hoeft alleen gezellig mee te doen. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij hier een gepast voorstel voor doen, met de activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd, sportiviteit en samenspel.

Een sportdag voor een kleine groep

Heeft u gewoon zin in een sportief uitje met een groep vrienden, bent u op zoek naar iets anders dan een ‘normale’ vrijgezellendag of wilt u iets leuks organiseren voor uw vrienden of familie? Maak er gewoon een sportdag van en kies zelf uit de activiteiten die u hierbij met uw vrienden wil doen. Ook voor kleine groepjes kunnen wij een sportdag voor u organiseren. 

Sportactiviteiten of een dag arrangement

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze speciale sportdag arrangementen of kijk bij Activiteiten Ameland voor een totaal overzicht van onze losse activiteiten voor een leuk sportief dagje uit!

 “ Een sportdag op Ameland, kan het nog leuker”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *