×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee als teamsport activiteit

Ultimate frisbee is een snelle en spectaculaire teamsport van 5 tegen 5 of 7 tegen 7 spelers en is uit de Verenigde Staten naar Nederland komen overwaaien. Ultimate frisbee wordt in competitieverband gedaan. Indien de frisbee binnen een bepaald doelgebied wordt gevangen, kunnen er punten gescoord worden. Het team die als eerste 15 punten scoort heeft de ultimate frisbee wedstrijd gewonnen.

Ultimate frisbee op Ameland

Ultimate frisbee op het strand van Ameland is natuurlijk een extra geweldige ervaring. Het is erg snel, energiek, bewegelijk en leuk! Bij een goed samenspel kunnen de teams punten scoren in de eindzone. Het spannende aan ultimate frisbee is dat u niet mag lopen met de frisbee in uw handen, dus u mag alleen naar een tegenspeler werpen.

Bij ultimate frisbee zijn snelheid, techniek, tactiek belangrijke elementen. Daarnaast vergroot het uw uithoudingsvermogen en draagt het bij aan het teamgevoel en fairplay.

Ultimate frisbee als groepsactiviteit

Omdat het bij ultimate frisbee echt op het samenspel en de onderlinge samenwerking aan komt, is deze sportactiviteit heel geschikt als teambuilding activiteit.  Zowel voor de jeugd, middelbare scholieren of volwassenen. Ultimate frisbee kan dus onderdeel uitmaken van een dag vol activiteiten voor een schoolreis, sportdag of voor een bedrijfsuitje.

 “ Ultimate frisbee is een heerlijk spel in competitieverband”

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 9,0o p.p.
Duur activiteit:
1 uur
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 19% BTW.
 Kledingadvies:  Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand
 Voor wie:  Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 Wanneer:  Gehele jaar.
 Vanaf:  8 personen
 Minimale leeftijd:  10 jaar.
DIRECT RESERVEREN

Direct reserveren

  • Laat een reactie achter

    TOP