×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Powerkiten

Powerkiten leren?

Powerkiten met een kite vlieger is een ultieme uitdaging waarbij vooral de wind op het strand centraal staat. Bij Ameland Adventure kunt u leren powerkiten of kite vliegeren onder leiding van een gediplomeerd kite instructeur.

Powerkiten op Ameland

Powerkiten doet u bij ons met moderne kites van verschillende formaten. Heeft u nog geen ervaring met powerkiten, beginnen wij met een kleine kite vlieger om de feeling en het sturen van de kite onder de knie te krijgen. Hierna kan er een grotere kite worden gekozen, zodat u het powerkiten steeds leuker gaat vinden.  Ga de uitdaging aan en ervaar de power van de wind in uw kite. Krijgt u het powerkiten in de vingers? Wij kunnen u hierbij leuke vaardigheden en sprongen leren. Ervaar het zelf!

Powerkiten als onderdeel van een activiteitenprogramma

Ameland Adventure biedt verschillende dagprogramma’s aan op het strand en in de zee. Powerkiten wordt vaak gecombineerd met strandzeilen. Ook kan powerkiten onderdeel uitmaken van een sportdag  of in combinatie met beach golf, ultimate frisbee of bijvoorbeeld boogschieten. Maak er gewoon een sportieve dag van!

“Ervaar de kracht van de wind met powerkiten”

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 17,50 p.p.
Duur activiteit:
1,5 uur
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
Kledingadvies: Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer: Gehele jaar.
Vanaf: 5 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
Minimale leeftijd: 12 jaar.
DIRECT RESERVEREN

Direct reserveren

  •  

    Laat een reactie achter

    TOP