×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Discgolf

Discgolf  of frisbeegolf spelen?

Disc golf is een frisbee variant op het gewone golf, maar dan zonder balletje. Discgolf is een verrassende en sportieve groepsactiviteit met frisbees of ‘discs’. De spelers moeten op een parcours de ‘disc’ in een polehole zien te werpen.  Discgolf is nog niet zo bekend in Nederland, maar daar brengt Ameland Adventure graag verandering in!

Disc golfen op Ameland

Bij Discgolf of frisbee golf moet een speciale kunststofschijf in een ‘basket’ geworpen worden. Deze polehole bestaat uit een rij kettingen die aan een paal in de grond zijn bevestigd. Het is de bedoeling dat de disc of frisbee in de basket komt met zo min mogelijk worpen. Daarna gaan de deelnemers door naar de volgende hole. Discgolf is vrijwel vergelijkbaar als frisbee golf.

Discgolf als groepsactiviteit

Een discgolf programma begint natuurlijk met de spelregels en werptechnieken. Bij de meer ervaren discgolfer kunnen er uit meerdere schijven worden gekozen die elk specifieke eigenschappen hebben. Zo wordt discgolfen of frisbee golfen een boeiende en uitdagende groepsactiviteit voor zowel jong als oud!

Omdat disc golfen door iedereen gespeeld kan worden, is dit een ideale sportactiviteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of een gezellig uitstapje in teken van een teambuilding dag.

 “ Ervaar zelf hoe leuk disc golf in de duinen van Ameland is”!

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 10,50 p.p.
Duur activiteit:
1 uur
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
 Kledingadvies:  Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand
 Voor wie:  Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 Wanneer:  Gehele jaar.
 Vanaf:  15 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
 Minimale leeftijd:  12 jaar.
DIRECT RESERVEREN

Direct reserveren

  • Laat een reactie achter

    TOP