×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Branding raften

Raften is een sensationele activiteit waarbij u met een raft de branding gaat trotseren. De combinatie van zee, spanning, avontuur en teamspirit zijn de ingrediënten die het raften zo geweldig maken. Bij Ameland Adventure kunt u leren raften in de branding onder leiding van een gediplomeerde raft instructeur.

Raften op Ameland

Raften is leuk, spannend, humoristisch en avontuurlijk. Voor iedereen die in is voor een spannende sportactiviteit in teamverband, is raften erg geschikt.  Durft u de golven van de Noordzee voor het strand van Ameland te trotseren? Door de branding en de golven is raften echt een zeer populaire wateractiviteit voor mensen die wel van een uitdaging houden.

Raften als watersport

Raften is een watersport waarbij u met een raft de zee in gaat. De raft is gemaakt van duurzaam rubber en de lengte varieert van 3 tot 4.5 meter. Daar kunnen 8 personen in. De beste periode om te raften is tussen mei en september. Afhankelijk van de wind, bepaalt de zee hoe wild de golven zullen zijn. Raften is echt een geweldige uitdaging!

Nadat u van ons een wetsuit, zwemvest, helm en peddel heeft ontvangen, gaat u met de instructeur de zee in. Na een korte instructie over het besturen van de raft en de technieken die hierbij nodig zijn, bent u echt klaar om te gaan branding raften.  Desgewenst kunt u raften  met  kajakken combineren voor dezelfde prijs!

“Trotseer de golven van de Noordzee en ga raften”!

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 21,50 p.p.
Duur activiteit:
2 uur
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
 Kledingadvies:  Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.
 Voor wie:  Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 Wanneer:  Vanaf mei tot begin oktober.
 Vanaf:  8 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
 Minimale leeftijd:  12 jaar.
Extra informatie: Zwemdiploma A vereist
DIRECT RESERVEREN

Direct reserveren

  • Laat een reactie achter

    TOP