×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

Beachgolf

Beachgolf als alternatief voor gewoon golfen

Beachgolf is zowel voor een ervaren als beginnende golfer een gezellige variatie op het gewone golfen op een golfbaan. Beachgolf speelt zich namelijk af op het strand! Met een gemiddeld aantal van 10 personen is beachgolf de laatste tijd steeds populairder geworden als strandactiviteit op het strand van Ameland.

Ameland Adventure organiseert voor diverse groepsuitjes beachgolf, waarbij wij een golfparcours met natuurlijk obstakels op het strand uitzetten. Natuurlijk leren wij u de kneepjes van het beach golfen, zodat u hier steeds meer plezier in zult krijgen.

Beach golfen op Ameland

Met beachgolf heeft u natuurlijk de extra uitdaging van zand en dat maakt beach golfen nu juist zo extra boeiend. Beachgolf is een leuke sportactiviteit voor beginnende- en meer ervaren golfers. Heeft u het al eens geprobeerd? Ervaar het zelf op het mooiste Noordzeestrand van Ameland. Wij nemen u mee naar een driving range, waarbij u door een ervaren golfinstructeur de nodige aanwijzingen krijgt om beach golfen onder de knie te krijgen.

Beachgolf als groepsactiviteit

Beachgolf wordt zowel door de actieve golfer, maar ook voor minder ervaren golfers aangevraagd. Wat is er nu mooier dan vanaf een duintop met uitzicht over zee een potje beachgolf met uw vrienden, familie of collega’s te spelen? Beachgolf is dan ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit of bedrijfsuitje maar ook leuk voor een speciale familiedag of een dagje uit.

 

 “Hoeveel holes wilt u halen met beach golf”? Ga de uitdaging aan!

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: € 10,50 p.p.
Duur activiteit:
1 uur
Inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
 Kledingadvies:  Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand
 Voor wie:  Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 Wanneer:  Gehele jaar.
 Vanaf:  10 personen. Andere aantallen in overleg mogelijk.
 Minimale leeftijd:  12 jaar.
DIRECT RESERVEREN

Direct reserveren

  • Laat een reactie achter

    TOP