×

Waar kunt u ons vinden?

KLIK HIER OM UW ROUTE TE PLANNEN

De leukste strandbeleving op Ameland!

Onze gasten de leukste outdoor beleving
geven is onze passie!

It's an Ameland Adventure!

Over ons

Ameland Adventure is een snel groeiende activiteiten- en evenementenorganisatie op Ameland. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van diverse sportactiviteiten en strandactiviteiten in zowel de lente, zomer, herfst en winter. Dus voor elk seizoen organiseren wij diverse activiteiten om u een geweldige dag te bezorgen!

U kunt onze evenementenorganisatie inschakelen voor onder meer een bedrijfsuitjefamiliedag, schoolreisje of voor een bijzondere sportdag op Ameland. Maar ook voor individuen organiseren wij diverse sportactiviteiten op het strand en in de zee natuurlijk!

 

Onze locatie

Ameland Adventure is ter hoogte van strandpaal 11.400 is gevestigd. Hier hebben we een strandpaviljoen staan waaruit wij al onze activiteiten organiseren. Bij ons op het stand vindt u  lounge banken, hangmatten, een overdekt terras, omkleed gelegenheid, lockers, WC en een hele relaxte sfeer!

 

Veiligheidsprotocollen 

Bij Ameland Adventure staan plezier en veiligheid voorop! Wij zijn aangesloten bij de VEBON en tevens TUV gecertificeerd. Dit houdt in dat we volgens bepaalde veiligheidsprotocollen te werk gaan. De materialen die we gebruiken zijn alle CE gekeurd en worden periodiek gecontroleerd op gebreken. Al onze medewerkers beschikken over een interne opleiding en hebben allemaal een medic first aid / EHBO diploma op zak.

 

Erkend leerbedrijf

Ameland Adventure is sinds 2010 ook een erkend leerbedrijf. We zijn sinds 2010 erkend lid bij Calibris. Calibris is een kenniscentrum voor leren in de praktijk, voor de domeinen; zorg, welzijn en sport.

 

Samenvatting van onze kernwaarden

  • De grootste evenementenorganisatie op Ameland
  • TUV gecertificeerd en aangesloten bij VEBON
  • Goed opgeleide en ervaren medewerkers
  • Sparringpartner in het organiseren van sport- en spelactiviteiten
  • Speciale activiteiten afgestemd op het seizoen

 

“ Welke sportactiviteiten kunnen wij voor u organiseren”?

Bekijk hier al onze activiteiten

 

 

over-ons-ameland-adventure

TOP